Vinterferien 2006 fortsettelse.

Det har jo vært et forferdelig vær på Østlandet i det siste, mens vi har hatt oppholdsvær på fjellet. Men i går og i hele natt har det snødd og blåst noe skikkelig. Vi våknet i halv 9. tiden med 2 bernergutter i senga, som tydeligvis mente at nå hadde de sovet lenge nok. Ute hadde det snødd ganske mye og det hadde fokket seg noe skikkelig. Vi fikk opp utgangsdøra, men det var ganske mye snø i leskuret foran døra. Veien var helt fokket til. Eter en rask frokost - noen brødskiver med leverpostei til bernerne - tok vi oss en morgentur.


Vi gikk opp på myra bak hytta. Løypa var fokket til den også, men oppe på myra var det ikke så tungt å gå. Shika, Ozzy og Usher koste seg i løssnøen. Det var ikke mange skiløpere å se. Deilig å kunne la hundene løpe akkurat som de vil. Eter en times tid tok vi turen tilbake til hytta. Da le det griseører som de koste seg med. Prøvde å lure Shika og Usher inn i buret, men nei. Måkebilen hadde vært ute, men ikke måkt opp til hytta vår. men, men, hva har man ikke høy bil og firhjulstrekk til. Måtte en tur ned til Lillehammer for å kjøpe noe mat, men mest av alt fordi jeg hadde sett noen store deilige bein i dyrebutikken sist. Tenkte at det måtte vel få Shika og Usher til å gå inn i buret.


Hadde vært innom sidene til Bjørg i går - og da hadde hun lagt ut bilder av Siva og Lex - søsknene til Usher. De var flotte. Kopierte de - håper det går greit Bjørg - for bildene har jeg ventet på lenge. Fint å se de på samme alder som Usher er nå. Siva og Usher var så like som små. Like er de enda, særlig fra siden, men Usher har jo blitt mer mandig og Siva har blitt en vakker ung bernerjente. Usher tøffere og Siva mer feminin. Men hun ser ut til å være en stor berner jente - alderen tatt i betraktning. Lex er blitt en skikkelig stor gutt, og jeg synes han ligner mye på Ozzy i ansikt(hode). Men nå har Ozzy mye likhet med Knerten. Gleder meg til å se begge senere. Håper også det kommer bilder av resten av kullet, lenge siden jeg har sett noen av de andre - skikkelig fine alle sammen. Skal også bli spennende å se Lex på utstilling i junior klassen, da han har størrelse og kropp til å konkurrere i Vinnerklassen. Skikkelige fine både Siva og Lex Bjørg. Ja, Usher kjenner igjen navnet ditt, når jeg sier det. Da løfter han på hodet og lurer på hvor oppdrettermammaen sin er.

Usher har også vokst. Han er nok over 68 cm bak, så han skal tydeligvis løfte seg litt i fronten. Kraftig hode og hals bakfra og bred sterk rygg. Kraftige bein og noen herlige lår. Skal begynne å svømme med han også hos Wencke. Kanskje litt tyngre enn sine søsken, men uten puppy for har noe av "valpefettet" forsvunnet. Bildene taler vel for seg selv. Han også en kraftig junior. Blir ikke stillt før på Geilo - da skal det bli spennende å se hvorledes han har utviklet seg. Akkurat nå når vi har kommet tilbake fra Lillehammer er det strålende sol. Så nå skal vi ta oss en tur ut i det fri. Var innom Apoletano før vi skal ut og det var så hyggelig at P-kullet hadde blitt rerøntget og at det nå var uten HD - gratulerer Bjørg og eiere. Det var også hyggelig lesning at Mille til Anne-Lise var avlsklarert.Hyggelig også for oppdretterne - Line og Stig. Anne-lise har hjulpet meg med Ozzy flere ganger på utstilling og Panda er jo Ozzy bare betatt av. I hundeforretningen i Lillehammer møtte vi en hyggelig kar bak disken. Han kjente godt til tilsetningen vi gir Ozzy. Det må dere bare fortsette med mente han. Han kjente til flere damer som faktisk brukte det samme. Ga skikkelig gode resultater - born på nytt. Nei, nå får vi se å komme oss ut.


Sola holdt ikke så lenge, men det var blåt i bakgrunnen. På fjellet snur været fort og plutselig er alt mørkt og det snør og blåser som bare det. Og så er det mere stille igjen. Ozzy blir borte og ja, det er 2 skiløpere med ei løpetispe - sin første. Vi andre etter og nå må vi ta på bånd. Etter en god times tid er vi på vei hjem igjen. Jeg nevner Linda og så er det 2 som forsvinner mot hytta. Linda er svært populær, men så er hun veldig flink med de også.

Vel hjemme igjen skal de få beina. Ozzy henter sitt i buret med en gang. De andre tviler og tviler. Så etter lang tid henter Shika sitt og rett ut igjen. Usher han bare ser og ser på pappa, men der er det ingen hjelp å få. Skal, skal ikke tenker Usher. Så endelig prøver han seg. Får benet så å si ut, men nei det glapp.


Litt hjelp får han da til slutt. Og så er det tre bernere som storkoser seg.