Vinterferien 2006

I år ble det vinterferie uken eter at Kimmy hadde fri - bare berner barna og pappa. I og for seg litt dumt, men det er ikke alltid det passer med jobb. Likevel deilig ferie som ikke minst berner barna liker. Bare å gå ut om morgenen og kose seg i snøen, mens pappa lager frokost. Ikke noe bånd - bare lek. Etter frokost en deilg tur rundt på fjellet i akkurat det tempoet som passer dem best. Lukte på alt og haste etter, når pappa blir for langt borte. Komme hjem igjen til et griseøre og slenge seg på sofaen og hvile seg. Pappa hadde kjøpt tørfisk også, men det er det bare Usher som synes er godt. Shika og Ozzy liker det ikke. Da tenker Usher at her får han alt for seg selv. I og med at det var slutt på Hills foret Ozzy får - kun hos veterinær - måtte pappa prøve Proplan med laks. Det liker vi alle sammen. Ikke noe problem med skifting av for for oss. Usher får nå mer eller mindre bare laksefor, mens Ozzy går på både puppy og laks. Ozzy hadde blitt så slank etter løpetida, at han trengte å få litt eksta fyll. Han har stor forbrenning, men har nå begynnt å spise all maten sin. Bare på en uke har han blitt bredere igjen - på ingen måte fyldig - slank, men kraftigere.
Usher, Shika og Ozzy
Tre små bernere på fjelltur - Shika - Usher - Ozzy

Ozzy får tilskudd av SYN Flex, noe også Usher får litt av. Ozzy er sprek som bare av det og pappa tenkte at nå fikk han prøve han også. Pappa har vel "HD- sterk grad" han også - hofte som bør skiftes. Tro det eller ei. Jamen er ikke pappa blitt bedre han også. Det smører en ellers hofte uten alt for mye friksjon. Han hadde mye vondt i det siste, men er i dag blitt mye bedre. Ikke frisk - men det er lettere å gå og smertene er mer eller mindre borte. Som sikkert mange vet er det smøringen mellom hoftekulen og hoftebeinet som blir mer eller mindre borte ved HD. Når dette skjer, går skjellet mot skjellet og gnager bort den fine rundingen mellom hoftebeinet og kulen på enden av bakbeinet. Dette medfører at man får en unaturlig vinkling som man måler i forbindelse med HD. Derfor skal det bli spennede å røntge Ozzy på nytt. Forhåpentligvis har det da ikke skjedd noen videre utvikling av HDèn. Bare det å ha en berner som kan ha et smertefritt og lykkelig liv er verdt pengene for tilskuddet. Papa håper også på at han slipper å operere - for der er han en pyse - pysepappa sier Shika og Ozzy som har vært gennom det flere ganger.


Her er Ozzygutten som er så sprek. Det skulle ikke være så mye gærnt med vinklinga på denne gutten.Ozzy og Usher på vei i løypa. Det er flotte løyper innover som denne og det går fint å gå uten ski.

Hva er det du venter på Usher. Vi skal videre. Usher er også på vei til å bli en større berner. Ser vi overlinje og underlinje på han ?

Her kommer Shika mor. Bilder er noe skitt synes hun. Legger seg ned nesten hver gang. I bakgrunnen hyttefeltet. Hytta vår kan man ikke se, da den er skjult bak noen trær. Ligger mellom de 2 lyseste hyttene.

Godt å bite litt i han Ozzy.

Hei pappa - er vi ikke 2 fine berner gutter?

Her er vi også.

Her er vi nede ved hytta - naboens i bakgrunnen. Litt høy hale på Usher, men han er jo bare en glad valp.

Her har berner gjengen fakkelmannen i bakgrunnen. Kjent fra OL i 1994.

Ozzy er trøtt og venter bare på at pappa skal komme opp å legge seg. Begge gutta ligger hos pappa. Shika vil ikke gå opp trappene på hytta. Mulig at det er mellomrommet i trappene. Hjemme går hun opp og ligger på soverommet. Der tar hun plassen i midten av dobbeltsenga. Gir klart tegn på at det er HENNES PLASS.