Familien feirer julen hvert år på hytta på fjellet. Der er vi sikker på at vi får hvit jul, og der koser både 2 og firbeinte seg. For Shika, Ozzy og Usher er det kjempefint - rett ut av døra - ut på skiløypa og opp på nærmeste myr. Løpe og base i snøen så mye de vil. Det ble ikke så mange skiturer i år - men vi gikk lange turer i løypenettet innover fjellet. Ozzy og Usher er ikke så ivrige på fugler, men Shika elsker å løpe og se hvor rypene kommer fra - rene fuglebikkja. Det blir tidlig mørkt, men vi opplevde noen flotte solnedganger.
Ozzy har vokst mye den siste tiden. Har ikke blitt så mye tyngre, men har videt seg ut i det meste av kroppen. Hodet er også blitt større, samt at han vel har blitt noe høyere. Han er nå atskillig større enn Shika. Snill som dagen er lang. Finner seg i alt fra Usher. Ozzy går hos Wencke hver uke og svømmer og hopper rett opp på bordet etter svømmingen og legger seg godt til rette for å bli massert. Han skal ogs å begynne på tredemølle når den blir installert. Wencke sørger for at Ozzy er i topp form til Geilo - ihvertfall når det gjelder muskler i beina.
Shika har slanket seg og har fellt all pelsen sin. Ser ut som ei lita ungjente. Enda litt skeptisk til fremmede, men en stødig jente når det gjelder alt bråket på nyttårsaften. Shika var ute på terrassen i sammen med oss andre hele tiden, mens rakketene føk opp og det smalt i ett sett, mens Ozzy og Usher tok turen inn etter en stund og ikke ønsket å gå ut igjen. Det går kjempefint etter siste korsbåndsoperasjonen på Jeløya for snart ett og halvt år siden. Shika finner seg også i det meste fra valpen, men nå er han blitt så stor at det finnes grenser. Hun er sjefen i huset. Utrolig flink med valpene - både for Ozzy og Usher.
Usher er valpen i huset og raserer alt han kommer over. Holder seg unna bordet, når det er noen til stede, men tar alt når han er alene - en skikkelig rabbagast. Setter opp et så uskyldig ansikt, at han bare er til å spise opp. Han og ozzy ligner mye på hverandre av utseende. Mange ganger ser vi knapt forskjell. / måneder gammel er han større enn Shika og veier bare 2 kilo mindre enn Ozzy. Veterinæren sier at han ikke er tykk, men er særdeles kraftig. Han er vel 63(4) cm høy. Fortsetter han sånn, blir det nok er stor kraftkar når han blir voksen. Men nå er det jo en del valper etter Chomper som er store og Knerten er jo ikke den minste jenta.
Ozzy og Shika - Ozzy er nok blitt en del større.
Her er alle tre ute på terrassen. En deilig vinterdag.
Usher på vei ned trappa. I og med at det er lufterom mellom trappetrinnene, tar han det med ro.
Ozzy i snøen.
Her er det Ozzy og Usher på terrassen.