Tekstboks:

Så kom det hundene hadde ventet på; løpekonkurransen! Mange hadde vært med på dette i fjor og ”tenkte” at i år skulle de virkelig vise hvem som kunne løpe fortest, og gjerne vinne over de som de ble slått av i fjor! Med andre ord var det stor prestisje! Hund med eier stilte seg opp ca. 50 m. fra en mållinje. En og en eier løp så av gårde, mens hunden dens ble holdt igjen av en annen. Da hunden ble sluppet fri, løp den alt den kunne etter eieren sin og tok denne igjen ca. ved målstreken. Tiden ble tatt og notert ned. Da alle hundene, sikkert 15-20 stk. hadde gjort dette, var det 2 stk. som fikk lik tid og som måtte løpe mot hverandre i finalen. Thinka (til Trine og Truls) gikk av med seieren, mens Ronja fikk en god 2.plass. Valper og juniorer stilte i egen klasse og her deltok 2 stk: Vi beklager at vi ikke har navnene på disse. Hvis eiere melder seg til redaksjonskomiteen, vil vi ta de med i neste nummer – send bilde også. GRATULERER!

Etter løpekonkurransen, var det tid for premieutdeling for både løpskonkurransen og spørsmålsrunden. Vi har jo allerede nevnt at Thinka og junioren/valpen (vi ikke har navnet på) gikk av gårde med seieren i løpskonkurransen og kunne kassere inn hver sin nye vannskål og litt påskegodt til eierne. Samme premie gikk til familien Berling (Molly & Co) som vant spørsmålsrunden foran Nina og Terje (med hundene Zita og Shika).
Det var en kjempefin kveld hvor det så ut til at alle moret seg! Vi vil takke Trine, Truls og Stein  og alle andre, for alt forarbeid med
spørsmålslaging og kakebaking med mer.

 

Vi ser allerede nå frem til påskemoro neste år!