Apoletano`s U-Kull

Apoletano`s Usher of Norway ble født 06.06.2005 hos Bjørg Brenne på Notodden - U-kullet.

TAKK FOR TILLITEN DU NOK EN GANG HAR VIST OSS BJØRG

Mor - Apoletano's Kokkobaiah - Knerten - godungen

Far - Indian Hills Showtime V/Keilissa - Chomper- en skikkelig godgutt med topp gemytt fra USA

Morfar - Corabarnas Harley Mirason
Vi har hatt kontakt med Bjørg siden høsten 2003. Da vi hadde ønsket en hannvalp en gang i 2004 ringte vi henne. Vi var så heldige å kunne få hente vår første valp hos Bjørg - Apoletano`s Ozzy El Hombre De Mundo -17. januar 2004.
Kontakten med Bjørg og familien har vært svært god - en oppdretter/venn som bare er fantastisk. Egentlig ville ikke Helen ha flere bernere og selv hadde jeg ingen tro på at det ble flere, men når "Knerten" - halvsøster til Ozzy - og faren hennes var Harley til Wenche, måtte jeg bare se valpene hennes. I tillegg er jo pappaen til Usher en fantastisk berner med et svært godt gemytt. Lurte på om alle var solgt, men fikk ikke noe skikkelig svar fra Bjørg. Ozzy og jeg tilbragte 4 hyggelige timer tirsdagen i den uken de ble 8 uker. Jo, Bjørg hadde ikke solgt alle. Hun hadde 2 gutter som hun ville beholde pluss en tispe. Skulle jeg ha en, måtte Helen være enig. Helen og jentene var på ferie i Tunis, og Bjørg snakket med henne lørdagen de kom hjem. Da var alt OK. Men hvem av gutta skulle jeg hente? Bjørgs ord:
"Jeg ønsker dere tillykke med USHER. Usher var valp nummer en av 9 valper hvorav to tisper desverre var døde. Usher veide akkuratt 6oogram Han ble født halv 12 på natten den 5 juni. Moren brukte 35 trykkveer på å få han ut. (jeg teller alltid veeene)
Hele tiden ar jeg vært fast bestemte på å beholde denne valpen selv,men jeg lot meg overtale haha, da du ville så gjerne ha en valp til.. Jeg vet han får det godt hos dere Terje, slik både gojenta Shika og Ozzygutten din har det:)Håper endelig du får deg en avlshanne nå, slik du ønsker deg også."
Hva sier en til slikt - du er god du Bjørg.
Usher er også en rolig gutt og har et herlig gemytt, takket være den utrolige pregningen som alle Bjørg sine valper er kjent for. Takk også til Silje som virkelig vet å kose med de deilige berner barna. Vi fikk nok en "baby" inn i huset, men vi må nevne at han er like renslig som Ozzy var. Var det uhell inne ellers, så var det pappa som ikke så at gutten gjorde tegn til at nå var det å tide å gå ut. Det er rart - mammaer ser sånt med en gang. Er han ikke herlig?

Senetta`s Sixten
Olderfar - Senetta`s Sixten

Mormor - Catarina Carera av Hiselfoss

 

Olderfar - Macis Kempe


Under ser dere en del bilder av godgutten fra Apoletano
Bilder kommer